2024.03.29, Péntek
250 szobás hotellel gazdagodik a budapesti Erzsébetváros
Látványtervek Accor/futureal

250 szobás hotellel gazdagodik a budapesti Erzsébetváros

magyarepitok.hu

2021.08.06. 08:39

A VII. kerületben a Futureal és az Accor együttműködésében alakítanak ki egy új szállodát.

Hirdetés

Új hotellánc érkezik Magyarországba és Közép-Európába  - derül ki az Accor és a Futureal sajtóközleményéből: a nemzetközi szinten is vezető szállodaberuházó és a térségben meghatározó ingatlanbefektető a budapesti VII. kerületi Kertész utcában alakítja ki a régió első első TRIBE hotelét.

 

 

Ezzel a projekttel lép be a Futureal a szállodafejlesztsi szektorba

Mint írják, a TRIBE egy dizájnközpontú, luxusélményt szolgáltató hotelmárka, melyhez jól illik a turisztikai szempontból előnyös belvárosi környezet. A 250 szobás hotelt a Puhl és Dajka Építész Iroda tervei alapján kivitelezik, a munkálatok várhaóan az év végén kezdődnek el és 2023-ban érnek majd véget.

A beruházás kapcsán Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója kifejtette: ezzel a beruházással lép be a hotelszektorba a cég, ez pedig új fejezetet jelent a Futureal közel két évtizedes ingatlanpiaci tevékenységében.  „Úgy véljük, hogy az Accorban megtaláltuk azt a megfelelő partnert, amellyel közösen egy izgalmas márkát vezethetünk be a hazai piacra, és egy erős, hosszú távú együttműködést is kialakíthatunk jövőbeni projektjeinkhez” – fejtette ki a cégvezető.

HelyiBudapestFuturealszállodaberuházásErzsébetvárosPuhl és Dajka Építész Iroda