2024.04.20, Szombat
Közlekedés a pünkösdi hosszú hétvégén
Fotó: BKK / Nyirő Simon

Közlekedés a pünkösdi hosszú hétvégén

Budapesti Közlekedési Központ

2022.06.03. 10:42

Pünkösd vasárnap és hétfőn, 2022. június 5-én és 6-án a fővárosi közösségi közlekedési járatok az ünnepnapokon, illetve munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint indulnak.

Hirdetés

Az M3-as metró a két ünnepnapon Kőbánya-Kispest és Kálvin tér, illetve a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ jár, a Kálvin tér és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as metrópótló busszal lehet utazni. A Nagyvárad téren nem áll meg a metró, a tér környéke a Népligettől induló M30-as állomáspótló busszal, a belváros felől pedig a 2M villamossal érhető el a legkönnyebben.

Június 4-én, szombaton a megszokott szombati közlekedési rend lesz érvényben. Ezen a napon az M3-as metró szerelvényei is a megszokott hétvégi rend szerint, a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között járnak, Kőbánya-Kispest és a Göncz Árpád városközpont között az M3-as metrópótló busszal lehet utazni.

Az utazás megtervezéséhez pünkösdkor is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.

HelyiközlekedésBKKBKVpünkösd