2024.03.28, Csütörtök

Visszafoglalják a magyar rocklegendák a Várkert Bazárt

mti

2017.05.17. 11:02

A nyári koncertsorozaton a Piramis, a Beatrice, a Mini, a P. Mobil, a Skorpió és a Karthago zenészei is színpadra lépnek.

Hirdetés

Több mint harminc év után visszatérnek a rocklegendák az egykori Ifiparkba. A Várkert Bazár színpadán június 15-től augusztus 26-ig a Piramis évek, a Beatrice, a Mini, a P. Mobil, a Skorpió és a Karthago ad koncertet.   

Gyutai Csaba, a Várkert Bazár ügyvezető igazgatója a koncertsorozatról tartott sajtótájékoztatón a program elődjéről beszélt. "A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött Budai Ifjúsági Park a magyar beat-, majd rockzene egyik legfontosabb helyszíne volt, itt mindenki fellépett, aki számított."

A tavalyi Volt egyszer egy Ifipark című kiállítás, valamint az itt tartott Omega-koncert sikerét látva döntötték el, hogy a hely legendáját fel kell éleszteni, és vissza kell hozni a ma is koncertező ikonikus bandákat a felújított Várkert Bazárba.   

Június 15-én a Piramis évek elnevezésű produkció, Révész Sándor és Závodi János fiatal zenésztársakkal adja elő a régi Piramis-dalokat. Augusztus 6-án a Beatrice lép fel, augusztus 12-én a Mini és a P. Mobil, augusztus 25-én a Skorpió, végül 26-án a Karthago ad koncertet.

HívogatórockzeneVárkert Bazár