2024.03.19, Kedd
Beköszöntött a Silvanus-Tél
Hotel Silvanus

Beköszöntött a Silvanus-Tél

pestpilis.hu

2020.01.10. 16:20

Manapság divat ilyenformán felsóhajtani: „Hja, már a tél sem a régi!” – és mi tagadás, sok igazság van ebben a kijelentésben. De a globális felmelegedés, a klímaproblémák, a természetet sújtó megpróbáltatások közepette azért idén is esett a hó, befagytak az állóvizek és huzamosabb ideig most is velünk maradnak az éjszakai és reggeli mínuszok. A zúzmaraszakállú, fagyleheletű, lassú léptű öreg vándor, a Tél azért idén is hűségesen eljött hozzánk.

Hirdetés

A nappalok minden nap hosszabbak egy picit, karácsony és újév ünnepe mögöttünk van immár, és elindult útjára egy új esztendő, egy új évtized. Itt nálunk, a visegrádi Fellegvár tőszomszédságában, a híres Fekete-hegy tetején beköszöntött a hívogató Silvanus-tél. Most érdemes feljönni hozzánk, egy picit megpihenni, lecsendesedni, feltöltődni, hogy aztán újult erővel indulhassunk tovább.

Számtalanszor írtuk már le, hogy a varázslatos panoráma, a családias hangulat, a négycsillagos kényelem, a gasztronómiai élmények, a wellness-részleg, a pazar és változatos programlehetőségek mind-mind Önért, Önökért és a feledhetetlen élményekért vannak. Most mégsem erről szeretnénk szót ejteni, hiszen mindez már rég evidencia.

Ezúttal inkább egy csendes, családi körben eltöltött estéről mesélnénk, amikor lobogó kandallótűz mellett ülve, egy csésze forró, illatos teával a kézben igazi háborítatlan béke és nyugalom vesz körül minket.

Az ablakon túl a Pilis erdői és a Dunakanyar ezüst íve téli álomba szenderülve várják a tavaszt, és amikor az ember végigtekint a tájon, akaratlanul is az jut eszébe, hogy lám, a természet is gyönyörű, ha alszik. Aztán egy kiadós séta után visszatérni a bársonyos melegbe, és semmi különöset nem csinálni, csak élvezni a létezést. Később jóízűen megvacsorázni, majd elkortyolgatni egy pohár finom bort…

És nyugovóra térni.

Ennyi.

Szolgáltatásaink hosszú sora mellett leginkább ezt az érzést, ezt a hangulatot, ezt a harmóniát szeretnénk felajánlani Önnek itt, a Hotel Silvanusban idén télen.

Ugye eljön hozzánk?

Hotel Silvanus - Szívvel és lélekkel!

Pest megyeHotel SilvanusVisegrádVisegrádi-hegységkikapcsolódás

Ajánljuk még