2024.04.25, Csütörtök

Októberben nyílhat meg Kispest húsz év után megújuló plázája

pestpilis.hu

2018.07.24. 15:41

A Shopmark kereskedelmi egységeit 90 százalékban már bérbe adták, az új ruhaüzletek mellett az éttermi kínálatban is jelentős változások lesznek.

Hirdetés

A kispesti Shopmark (korábban Europark) bevásárlóközpont átalakítása év eleje óta zajlik a KÉSZ Zrt. kivitelezésében, s várhatóan októberre fejeződik be. Magyarország első jelentős bevásárlóközpont-átépítési projektjében a több mint húsz éves épület teljes műszaki és esztétikai felújításon esik át, amely során az ingatlan ökológiai lábnyomának csökkentésére, akadálymentesítésére és az 1997-es nyitás óta jelentősen megváltozott vásárlási szokások kielégítésére együttesen törekednek.

A bevásárlóközpont átstrukturálásával nőtt a kínálat, plusz 10 üzletnek sikerült helyet teremteni. Emellett fontos szempont volt, hogy a szolgáltatások széles köre is helyet kapjon az épületben. A food court étterem-kínálatában ezentúl a streetfood és az egészséges életmód rajongói is megtalálhatják a számításaikat, hiszen a látogatók összesen tíz étterem és kávézó közül választhatnak majd. Sokak örömére a Zing Burger, a Salad Box és a KFC is a Shopmark új bérlői bázisát erősíti a jövőben. Az étkezőrészleg a földszintről az emeletre kerül át.

Az üzletek 90 százaléka már most biztos bérlőre talált. A három legnagyobb korábbi bérlő, az Interspar, a Media Markt és a Hervis a kezdetektől a Shopmark kínálatát erősítik, és az újranyitást követően is hűségesek maradnak. Összesen 9200 négyzetméteren helyezkednek majd el az üzleteik.

A már megszokott márkák mellett számos új bérlő is helyet kap a megújuló bevásárlóközpontban, többek között a Calzedonia, a Tezenis, a Sinsay, a Parfois és a Playersroom üzletei.

bevásárlóközpontKispest