2024.03.29, Péntek

Lakókocsival vonult esküvőjére egy ceglédi pár

cegledipanorama.hu

2017.01.10. 06:03

Közös álmukat valósították meg, amikor lakókocsit vettek, s annyira megszerették, hogy esküvőjükre is azzal érkeztek. A család az autót szépen fel is díszítette.

Hirdetés

Január 6-án ismét rendhagyó esküvői felvonulásnak lehettek tanúi a ceglédiek: tavaly nyáron feldíszített biciklivel vonult a násznép az anyakönyvvezető elé, most kék szalagokkal és virágokkal ékesített lakóautóval érkezett az ifjú pár a városházára. Mizsei Zoltán és Szabó Nikoletta esküvőjén a főszereplő mindkettőjük kedvence, a lakóautójuk volt. A menyegző időpontját sem véletlenszerűen választották ki: kislányuk születésnapján esküdtek örök hűséget egymásnak.

A Mizsei házaspár (fotó: cegledipanorama.hu)

„Az volt az álmunk, hogy vásároljunk egy lakóautót, amivel könnyen, szállásfoglalás nélkül tudunk utazgatni az országban” – mesélte Nikoletta. „Tavaly nyáron sikerült is megvennünk, azóta jártunk már vele a Balatonnál, Szegeden, Cserkeszőlőn és Bükfürdőn is. Van benne fűtés, úgyhogy még decemberben is utaztunk vele. Kényelmes és szép, nagyon megszerettük, ezért úgy döntöttünk, legyen ő a menyasszonyi autónk is. A sógornőim szépen feldíszítették, szerintem gyönyörű lett” – tette hozzá vidáman a fiatal feleség.

Az ifjú pár a jobb idő beálltával tervezi a nászutat Sárvárra, természetesen a családi lakóautóval.

CeglédHelyiesküvő