2024.07.21, Vasárnap

Buszról koncertezi végig a főváros utcáit a Budapest Voices

magyarepitok.hu

2017.05.06. 06:24

Emeletes buszos flashmobbal teszi szebbé az anyák napját az énekegyüttes.

Különleges koncertsorozatot valósít meg TérTurné elnevezéssel a Budapest Voices május 7-én. A 12 énekesből és egy ütőhangszeresből álló együttes egy emeletes turistabuszra pattan, és a főváros különböző pontjain megállva 20 perces minikoncerteket ad. A kórus minden állomáson más repertoárt énekel áthangszerelt underground és rock slágerekből.

Céljuk, hogy meglepjék, illetve szórakoztassák a járókelőket, turistákat. Mivel aznap van anyák napja, külön kedveskednek az édesanyáknak: a Facebook oldalukon meghirdetett játék szerint kisorsolnak anyákat, akiket családjukkal vagy barátaikkal szállítanak az állomások között. Így, ha akarnak, az összes koncerten jelen lehetnek.

Az első fellépés a Hősök terén lesz 14 órakor, ezt követően a WestEnd főbejárata előtti téren muzsikál az együttes 14:45-kor, a Nyugati tér órájánál 15:30-kor énekelnek, majd 16:30-kor a BudaPart Kopaszi-gátnál bukkannak fel. A koncertsorozatot 17:15-kor a Bikás parkban zárják. Mivel a KV2 Audio hangtechnikát a buszba szerelik, az együttes a járművet színpadként használva koncertezik mindenhol.

A TérTurné az A-Híd Építő Zrt. támogatásával jött létre. Aki szeretné a Budapest Voices-t egész estés koncerten is látni, az megteheti a Kobuci Kertben, ugyanis május 18-án az óbudai szórakozóhelyen ad nagykoncertet az együttes.

HelyiA-Híd Zrt.