2024.07.22, Hétfő

Emberközpontú székházat épít a Magyar Telekom

magyarepitok.hu

2017.11.30. 11:28

A Market dolgozói már elérték a legnagyobb magyar irodaépület legmagasabb pontját. A fontos mérföldkő apropóján egykilométeres sétán járhattuk körbe a hatalmas ingatlanfejlesztést.

Szerkezetkész a Market Építő Zrt. által kivitelezett 100 ezer négyzetméteres Telekom székház, amely Magyarország legnagyobb egybefüggő irodaépülete lesz, s amely a Liszt Ferenc repülőtérről érkezők számára a főváros kapujának is tekinthető.

Noah Steinberg, az ingatlanfejlesztő Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója érdekességként kiemelte, hogy az egy év múlva elkészülő épületbe 14 focipályányi síküveget építettek be. Hangsúlyozta, hogy jó lesz az emberközpontú, környezettudatos székházban dolgozni. „A világszínvonalú épület jó példája annak, hogyan képzeli el a Wing a jövő irodaházait” – mondta.

Az ünnepség keretében a bokréta is felkerült az épületre. (A képre kattintva galéria nyílik!)

„Az új székházunkban több mint 4000 Telekomos és T-Systems-es munkatárs fog együtt dolgozni. Mindent megteszünk azért, hogy inspiráló környezetet biztosítsunk az új otthonunkban, amelynek köszönhetően végre megszűnik a széttagoltságunk” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A tájékoztatót követő bejáráson Schőmer Norbert, a Wing Zrt. irodaprojektekért felelős vezérigazgató helyettese vezette körbe a sajtó munkatársait az épületben. A körülbelül egy kilométeres séta során az épület alatti mélygarázsoktól a nyolcadik emelet felett található tetőig bemutatták az irodaházat, majd a bejárás végén VR-szemüvegeken is bemutatták az épület várható végleges állapotát.

Galéria

HelyiMarket Építő Zrt.Wing Zrt.Magyar Telekombokrétaünnep