2024.04.25, Csütörtök
Halottak napja - Változik az FKF munkarendje halottak napja miatt
Kép: fkf.hu

Halottak napja - Változik az FKF munkarendje halottak napja miatt

MTI

2022.10.31. 10:00

Változik az FKF munkarendje halottak napja miatt; zárva tartanak október 31-én, hétfőn és november 1-jén, kedden az ügyfélszolgálati irodák, a telefonos ügyfélszolgálat, a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok - tudatta a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FKF Hulladékgazdálkodási Divíziója az MTI-vel közleményben pénteken.

Hirdetés

Az FKF november 1-jei ünnephez kapcsolódó munkarendjében nem változik a hulladékszállítás szombaton, vasárnap, hétfőn és kedden szokásos rendje, és szombaton a budapesti és pusztazámori lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok is a szokásos szombati munkarend szerint tartanak nyitva.

Vasárnap a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok közül nyitva tart az öt kiemelt forgalmú: a XV. kerület, Károlyi Sándor út 166., a XVI. kerület, Csömöri út 2-4., a XVIII. kerület, Besence utca 1/a., a XVIII. kerület, Ipacsfa utca 14. és a XXII. kerület, Nagytétényi út 335. szám alatti.

HelyiFővárosi Közterület-fenntartó (FKF)Budapest