2024.05.23, Csütörtök

Környezetvédelmi program indul Dunakeszin

2016.05.04. 09:15

Dunakeszi Város Önkormányzata pályázatot nyújt be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt „Szemléletformálási programok” című felhívásra.

Dunakeszi Város Önkormányzata pályázatot nyújt be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt „Szemléletformálási programok” című felhívásra környezetvédelmi szemléletformáló programok lebonyolítására.

Rohamosan fejlődő városként a Város Önkormányzata is kiemelt figyelemmel fordul a fenntartható fejlődés, a tudatos és környezetbarát életmód népszerűsítése felé. Fontosnak tartják, hogy a gyermekek, a következő generáció felelősségteljes magatartással viszonyuljon környezetéhez, hogy azt déd- és ükunokáik is mostani szépségében örököljék. Ezért pályáznak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „Szemléletformálási programok” felhívásán.

A pályázat energiatakarékosság és energiahatékonyság, valamint megújuló energia-felhasználás témakörében támogatja szemléletformáló programok lebonyolítását 5-20 millió Ft értékben.

Dunakeszin a támogatás elnyerésével egy több csatornán folyó környezetvédelmi ismeretterjesztő program veheti kezdetét. Segítségével a helyi lakókat és iskoláskorúakat kívánják elérni interaktív online felmérések, különböző játékok és versenyek szervezésével, valamint a városi rendezvények is új kísérőprogramokkal egészülhetnek ki.

forrás: dunakeszi.hu

Galéria

Fókuszbankörnyezetvédelemkörnyezetbarát