2024.04.19, Péntek

Tizenhat lány verseng vasárnap a Miss World Hungary címért

MTI

2017.06.15. 13:10

A szépségverseny döntőjében négy különféle öltözékben kell megjelenniük a versenyzőknek, akikre telefonon és mobilappon keresztül a közönség is leadhatja majd voksát.

Hirdetés

Vasárnap tartják a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntőjét. A showműsort a Duna televízió és a Duna World élőben közvetíti - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája az MTI-t. A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lép majd színpadra. A bikinis kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonulnak majd a lányok, valamint a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör is lesz.

A győztes Miss World Hungary udvarhölgyei a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary cím birtokosai lesznek. Őket a 16 tagú zsűri választja ki, de idén is tartanak közönségszavazást, voksolni a korábbi évekhez hasonlóan egy alapdíjas telefonszámon lehet majd.

Újdonság, hogy ebben az évben már az Android, iOS és Windows Phone platformokon elérhető Médiaklikk Plusz mobilapplikáció segítségével is informálódhatnak az érdeklődők a versenyről, és az alkalmazáson keresztül leadott szavazatukkal támogathatják a döntősöket. Az applikációban legtöbb voksot kapott lány A legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

A műsorban először hallhatják a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzik el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készül közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adja elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével állnak színpadra. Az est házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek.

Országosversenyszépségkirálynő