2022.08.16, Kedd
Több mint negyven fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján
termalfurdo.hu / Akácligeti Gyógy- és Strandfürdő, Karcag

Több mint negyven fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

mti, furdoszovetseg.hu

2019.07.19. 12:18

A kezdeményezés célja a kezdetektől az volt, hogy megismertesse a magyar fürdőket és fürdőkultúrát a hazai és a nemzetközi nagyközönséggel.

Hirdetés

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte - mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke. Az esemény látogatóinak száma évről évre nő, tavaly meghaladta a 40 ezer főt.

A 10. évfordulóját ünneplő Strandok éjszakájához idén olyan fürdők, uszodák, strandok számára is csatlakoznak, amelye még nem tagjai a szövetségnek.

A Strandok éjszakájához csatlakozott létesítmények pénteken meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket, akik színes programkínálattal találkozhatnak

- adott tájékoztatást Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára. 

A fürdőkben változatos zenei programokkal, élő koncertekkel, sztárvendégekkel, DJ-kel várják a fürdőzőket. A zenei programok mellett tematikus szaunaprogramok, csúszdaverseny, aerobic és egyéb sportprogramok, habparty, lézershow és tűzzsonglőrök szórakoztatják a közönséget.

A programokról a www.furdoszovetseg.hu oldalon lehet részletesen tájékozódni.

OrszágosStrandok Éjszakájafürdőajánló