2024.07.25, Csütörtök

fürdő

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

2023.07.26

Országos

Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, egyes helyszínek akár hajnal háromig is nyitva lesznek.

Kedvezményes belépőkkel várja ma a látogatókat a Gellért-fürdő

2018.10.13

A Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából az intézményben szinkronúszó-bemutató és ingyenes vezetett túrák is várják az érdeklődőket.

Óriási bravúrral győzött egy szavazáson a szentendreiek kedvenc fürdője

2017.09.10

A Vizes Nyolcas Uszoda tavaly meg sem közelítette a dobogót a Az Év Fürdője versenyben, idén viszont kategóriájában besöpörte az első helyet.

Árkedvezmények és hosszabb nyitvatartás a fürdőkben víz világnapján

2017.03.19

Szerdán több mint harminc magyar fürdő csatlakozik a víz világnapjához.

Hullámmedencével és új csúszdákkal bővül a ceglédi fürdő

2017.01.10

Jövő héten indulhat a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő új, 202 négyzetméteres hullámmedencéjének építése. A tervek szerint májusra próbaüzembe állítják a különleges újítást.

A bányatavak és a fürdőzés veszélyeire hívta fel a figyelmet a rendőrség

2016.06.26

A bányatavak és a fürdőzés veszélyeire, valamint a szabad vizeken tartózkodás szabályaira hívta fel a figyelmet a Pest megyei rendőr-főkapitányság Budakalászon.

Új sportkomplexum épül nyártól Cegléden

2016.02.19

Sportszállót, konditermet, szaunát, klubszobát, büfét és kerékpártárolókat is kialakítanak a sportuszoda mellett. Legkésőbb nyáron megkezdik az építkezést. Ez lesz az uszoda fejlesztésének második üteme, amelyet nagyrészt TAO-s pénzből, azaz vállalkozók által felajánlott adóforintokból valósítanak meg.