2024.04.24, Szerda

digitális fejlesztés

BudapestGO néven megújul a BKK Futár utazástervező alkalmazás

2022.02.08

Helyi

Budapest, 2022. február 7. – Új korszak kezdődik a közösségi közlekedésben a digitalizációnak köszönhetően. Elbúcsúzunk a FUTÁR applikációtól, hogy átvegye helyét a BudapestGO. Az új alkalmazás már nem csupán utazástervező. Sokkal több annál. Az applikációban integráltan, egy helyen lehet a jövőben útvonalat tervezni, jegyet vagy bérletet vásárolni, illetve tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről.

Digitális ugródeszka: újra pályázathatnak digitális oktatási eszközökre és képzésre hátrányos helyzetű települések iskolái

2021.11.25

Országos

Ismét meghirdeti Digitális ugródeszka pályázatát hátrányos helyzetű térségekben működő oktatási intézmények számára a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Telenor.

Hétfőtől elérhető a digitális jólét szoftver alapcsomag

2021.01.25

Országos

Hétfőtől válik elérhetővé az ingyenesen letölthető digitális jólét szoftver alapcsomag, amellyel az egyre kevésbé nélkülözhető digitális hozzáférés lehetőségét teremtik meg a lakosság számára.

Mobilapp szolgálja ki minden igényünket a Papp László Arénában

2017.09.29

A most jegyvásárlásra, parkolásra és informálódásra alkalmas fejlesztéssel a későbbiekben a büféből is rendelhetünk majd.

Adatelemző rendszerrel teszik átláthatóbbá a helyi döntéshozatalt

2017.05.05

Az önkormányzatok közötti információáramlást és a legjobb megoldások megtalálását is segíti egy most épülő informatikai rendszer.

Szentendre, Visegrád, Cegléd és Nagykőrös mozijai is megújulhatnak

2016.01.04