2018.01.07
Negyedszázada húsbolti eladóként kezdte a szakmát, ma már 25 szakembert foglalkoztató cége van.
2016.05.05
A biztonságos és jó minőségű élelmiszer-termelés egyik alappillére az, hogy az élelmiszerlánc szereplői naprakész és versenyképes ismeretekkel rendelkezzenek.
2016.05.04
A Spar tavaly több mint 1,7 milliárd forintnyi saját forrást fordított arra, hogy 7500 négyzetméteres húsüzemét egy szeletelő részleggel és oktatóközponttal 10 900 négyzetméteresre bővítse.
2017.07.31
Keddtől nem lehet párizsinak, vagy virslinek nevezni a húspótlékból készült felvágottakat.
2016.05.05
A biztonságos és jó minőségű élelmiszer-termelés egyik alappillére az, hogy az élelmiszerlánc szereplői naprakész és versenyképes ismeretekkel rendelkezzenek.