Keddtől nem lehet párizsinak, vagy virslinek nevezni a húspótlékból készült felvágottakat.
Augusztustól szigorodik az Élelmiszerkönyv, aki virslit és a párizsit vesz az valóban húsból készült terméket kap. Eddig az nem zárta ki az elnevezések használatát, ha a gyártó húscafatot használt a felvágottak készítésekor.
A húscafat ipari kifejezés, azokra a maradványokra utal, amelyeket nem könnyű leszedni egy állat csontjairól. Csak annyi feltétele van a szó termékleírásban való használatának, hogy ne kémiai eljárással készüljön el a cafat. Azonban ez nem zárja ki azt, hogy a csontból, ínból és a rájuk ragadt maradékból álló alapanyagot összezúzzák, majd a pépet egy úgynevezett szeparátoron keresztül passzírozzák át.
Ennek a folyamatnak az eredményét nevezik „csontokról mechanikus úton lefejtett résznek” és adják hozzá a felvágottakhoz. Az új előírásoknak köszönhetően keddtől az aki párizsit, vagy virslit vesz elkerülheti, hogy ilyen terméket egyen.