2019.08.25, Vasárnap

jótékonyság

Több ezer rászoruló kapott segítséget a megyében az adventi időszakban

2016.12.20

Képriport

Az Ökumenikus Segélyszervezet és a katolikus egyház is szervezett jótékonysági ételosztást, programokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A ceglédi képviselők személyesen ajándékozzák meg a leginkább rászorulókat

2016.12.16

Helyi

Évek óta hagyomány, hogy karácsony közeledtével a ceglédi önkormányzat tíz egyéni körzetes képviselője ajándékcsomagot visz a körzetében élő rászorultaknak. Idén is fejenként 25 otthonba látogatnak el elsősorban tartós élelmiszereket tartalmazó csomagjaikkal.

Harrison Ford macija a megváltozott munkaképességűekért harcol

2016.12.02

Országos

Tizennyolcmillió forintos rekordbevétellel zárult szerda este a Fogadj örökbe egy macit! Alapítvány hatodik jótékonysági árverése, melynek bevételeit a munkahelyi esélyegyenlőség erősítésére fordítják.

Beindult a nagyüzem a Mikulásgyárakban

2016.11.30

Országos

A Mikulásgyár Lurdy Házban lévő gyűjtőpontja keddtől már várja a tartós élelmiszereket, jó minőségű ruha és játékadományokat a rászorulók részére.

50 civil szervezet fogott össze a daganatos gyerekekért

2016.11.28

Pest megye

A Várkert Bazárban szombaton megnyílt jótékonysági vásáron családszervezetek kínálják saját készítésű portékáikat, hogy a daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulását segítő Őrzők Alapítványt támogassák a befolyt összegből.

Jótékonysági főzést tartanak Monor lokálpatriótái

2016.09.28

Helyi

Szombaton szüreti felvonulás, majd bográcsolás vár mindenkit Monor utcáin és fesztiválcsarnokában, a bevételekből pályakezdőknek nyújtanak támogatást.

Kamerával a társadalom peremén: hajléktalanok alkotásait állították ki

2016.09.15

Hívogató

Vasárnapig még látható a Kálvin tér közelében a My Budapest Photo Project című kiállítás, mely egy civil kezdeményezésnek köszönhetően jött létre és az otthontalanokon próbál segíteni.

A Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági karácsonyi rendezvényei

2015.12.08

Helyi

Összesen mintegy háromezer, magyarországi és határon túli gyermeket lát vendégül a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) decemberi jótékonysági eseményein: vasárnap a Fővárosi Nagycirkuszban és a fóti Lovasterápiás és Oktató Központban, december 16-án a Mindenki Karácsonya, december 19-én pedig az Országházi Gyermekkarácsony elnevezésű rendezvényen.

Karácsonykor a börtönök lakói is jótékonykodnak

2016.12.19

Országos

A büntetés-végrehajtás jóvátételi rendezvénysorozatot indított a 29 hazai börtön ötszáz fogvatartottjának: az adventi időszakban a rabok önkéntes programokkal és adományokkal segítik a rászorulókat.

Tizenharmadszorra gyűjtik a cipősdobozokba csomagolt ajándékokat

2016.12.03

Országos

A nehézsorsú gyerekeknek szánt játékokat országszerte 200 gyűjtőponton várja december 1-től 18-ig a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akció nevű adománygyűjtő programja.

Beindult a nagyüzem a Mikulásgyárakban

2016.11.30

Országos

A Mikulásgyár Lurdy Házban lévő gyűjtőpontja keddtől már várja a tartós élelmiszereket, jó minőségű ruha és játékadományokat a rászorulók részére.

Idén is bicikliről osztja a szaloncukrot a Budapest Bike Maffia

2016.11.30

Pest megye

Jövő kedden ismét itt a Mikimal Mass, az a jótékonysági kerékpáros rendezvény, amely során mikuláscsomagot és szaloncukrot kapnak a rászoruló gyerekek.

Jótékony célból színészekkel koncertezik a Republic

2016.11.19

Kultúra

November 20-án jótékonysági gálaestet szervez a Republic együttes a József Attila Színházban. A koncert bevételét a Fiumei úti Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetnek ajánlják fel.

A dévai otthonért és a Hazajárókért koncertezik az Ismerős Arcok

2016.09.19

Hívogató

A zenekar ezen a pénteken Szentendre főterén ad jótékonysági koncertet, ahol új számokat is hallhat a közönség.

Jónak lenni jó! - Már több mint 100 millió forint gyűlt össze

2015.12.13

Fókuszban